Zaključen je redni del tekmovalne sezone 2017/2018

datum: 20.03.2018

Selekcije naših mlajših deklet so zaključile s tekmovanji v rednem delu sezone. Nestrpno že pričakujemo nadaljevanje prvenstva, kjer se bodo ekipe pomerile za končne razvrstitve na lestvici.

Ekipo mlajših deklic A čakajo tekme za uvrstitev od 1. do 6. mesta v državi. Naše punce se bodo pomerile z ekipami RK Krim Mercator, RK Zelene Doline Žalec, Žensko rokometno društvo Litija in ŽRK Velenje. 

180310_rokomet_1035.jpg
 

Ekipa mlajših deklic B bo sezono nadaljevala z nastopi na turnirjih za končno razvrstitev od 13. do 18. mesta v državi. Njihove nasprotnice bodo igralke RK Zelene Doline Žalec, DRŠ Vrhnika, ŽRK Velenje, Rokometni klub Olimpija in ŽRK Mlinotest Ajdovščina.
 

_DSC0590.jpg

Ekipo starejših deklic B čakajo finalne tekme za razvrstitve od 7. do 12. mesta v državi. Igrale pa bodo proti ekipam RK Ljubljana, RK Rače, ŽRK Branik Maribor (v isti skupini bodo tudi ekipe ŠD Jadran Bluemarine in ŽRK TRŽIČ, s katerimi so dekleta že igrala in se točke iz rednega dela prenesejo v končnico).

_DSC0618.jpg
 

Ekipo kadetinj čakajo tekme za razvrstitev od 13. do 18. mesta v državi. Dekleta se bodo pomerila proti ekipam RK Sava Kranj, ŽRK Velenje, ŽRK Branik Maribor, ŽRK Mlinotest Ajdovščina in ŽRK TRŽIČ. Končne razvrstitve bodo znane po šestih zaključnih turnirjih.

20171006_183327.jpg
 

VSEM našim igralkam in celotnemu strokovnemu štabu želimo na tem mestu čestitati za potek sezone in jih pohvaliti za vloženi trud in prikazane igre v rednem delu tekmovanja. Veseli smo, ko vsakodnevno spremljamo napredek naših igralk, ko na zabaven način spoznavajo osnove rokometa in uživajo v timskem delu!
 

O točnih terminih finalnih tekem vas bomo redno obveščali, zato redno sledite tudi naši Facebook strani
 

Navijači, podporniki in ljubitelji športa na Goriškem, že zdaj vas vabimo, da se zaključnih tekem naših deklet udeležite v čim večjem številu in jim z glasno in športno podporo pomagate do novih zmag!

 

RK Šempeter-Vrtojba