Dogajanje na igriščih 20., 21, in 22. 4. 2018

datum: 23.04.2018

Pretekli konec tedna je bil zelo pester, saj so se v finalnih dvobojih za končne razvrstitve borile naše Članice, kadetinje, mlajše deklice A in B in starejše deklice B. Skupaj so naše ekipe odigrale kar 8 tekem.

Že v petek sta bili odigrani dve tekmi. Članice so vsem nam polepšale petkov večer. Iz Tržiča so se vrnile s prepričljivo zmago nad ŽRK Tržič. Boljše so bile za 9 golov.

Mlajše deklice A so v športnem centru Hit v Šempeteru v pravem derbiju za mesta od 1. do 6. ob glasnem vzpodbujanju s tribun žal izgubile proti ekipi RK Krim. Gostje so zmagale z rezultatom 22:15. Naše punce so odigrale zelo borbeno in v 35. minuti 2. polčasa so zaostajale le za gol, do izenačenja pa ni prišlo.


V soboto so nam dan polepšali ekipi mlajših deklic B in kadetinj, ki sta na svojih turnirjih po dvakrat zmagali. 

Kadetinje so odigrale finalni turnir v Tržiču. Rezultati:

RK SAVA KRANJ 14:15 RK ŠEMPETER-VRTOJBA
RK ŠEMPETER-VRTOJBA 20:15 ŽRK TRŽIČ


Mlajše deklice B so na zaključnem turnirju v Hali Tivoli igrale dve tekmi za končne razvrstitve. V prvi tekmi so premagale Rokometni klub Olimpija z rezultatom 22:9, v drugi pa DRŠ Vrhniko z rezultatom 26:7. Dekleta so tako zaključila naporno sezono, na koncu so zasedle odlično 2. mesto finalnih bojev, kar pomeni končno 14. mesto v državi.


Nedelja pa je bila namenjena finalnem turnirju starejših deklic B, ki so igrale turnir v Račah. odigrale so dve tekmi, proti ekipama ŽRK Branik in RK Rače. Prva tekma proti ŽRK Branik je ponudila fanatično borbo naših punc, ki so proti izjemno fizično močnejšim nasprotnicam pokazale pravo borbo in na koncu žal izgubile za gol. Druga tekma proti RK Rače pa je pokazala na določeno utrujenost naših punc, na koncu je bila razlika samo 1 gol v korist RK Rače.

 

RK Šempeter-Vrtojba