Za nami so uspšešno izpeljani kar trije domači turnirji

datum: 20.11.2021

Za nami so uspešno izpeljani kar trije domači turnirji. Začeli smo s turnirjem mlajših deklic B nato sta sledila še dva turnirja mlajših deklic A. Sama organizacija je bila zelo zahtevna zaradi trenutne situacije. Zahvala gre tudi posameznim staršem otrok, ki so s svojim nesebičnim prispevkom pomagali pri sami izvedbi turnirjev. Na koncu še posebna zahvala podpornikom in sponzorjem.

23.10.2021 so dekleta iz skupine mlajših deklic B (letnik 2009 in mlajše) igrale proti dekletom iz Sežane in dekletom iz Ajdovščine. Zaključek turnirja smo obeležili s skupinsko sliko z igralkami, trenerji in sodniki. Za pogostitev je na turnirju poskrbela Goriška pekarna in Leone.

6.11.2021 so se dekleta iz skupine mlajših deklic A (letnik 2010 in mlajše) pomerila z igralkami iz Izole (modri dresi). Ob koncu so se dekleta posladkala s sladoledom.

20.11.2021 so dekleta iz skupine mlajših deklic A (letnik 2010 in mlajše) igrale proti dekletom iz Sežane in dekletom iz Kozine. Tokrat je turnir potekal brez gledalcev. Punce z vsako tekmo napredujejo v igri in utrjujejo medsebojne odnose