Kdaj in kje treniramo

OBVESTILO O TRENINGIH ZA SEZONO 2020/21

 

Treningi v dvoranah za skupine MLADINKE, KADETINJE in SDA so se začeli v mesecu avgustu. Trenerji obveščajo igralke o terminih in lokacijah treningov.

Z ustaljenimi-rednimi treningi v dvoranah za MLAJŠE DEKLICE še nismo pričeli. O času in lokaciji treningov se obvešča dekleta spotoma. Na treningih se po zmožnostih vključuje tudi otroke, ki so v letu 2019/20 obiskovali krožke po osnovnih šolah.

Za vse skupine igralk velja, da ko ni razpoložljivih dvoran se treningi izvajajo na javnih igriščih, stadionu ali drugih ustreznih prostorih kakor je to do sedaj potekalo.

Ker dvorana  HIT še ni bila dana v uporabo do konca septembra, se je vodstvo kluba soočalo z velikimi izzivi, da se igralkam priskrbi ustrezne prostore za trening. Treninge se je izvajalo na nadomestnih površinah kot so stadion, Panovec, šolska igrišča, Balon, OŠ Branik,...

V začetku šolskega leta je zaradi strahu pred epidemijo večina šol dvorane zaprli za zunanje uporabnike, kar je samo povečalo pritisk vseh društev na obstoječe razpoložljive dvorane. S pomočjo požrtvovalnosti prostovoljcev in samega vodstva kluba, se je igralkam omogočalo dokaj normalen proces treningov.

Voktobru 2020 je sledila ukinitev športnih aktivnosti zaradi epidemije COVID 19.

Takoj, ko bo možen začetek treningov po ustaljenem urnika, bodo igralke o tem obveščene.
Trenerji za posamezne skupine so sledeči:
MLADINKE – Mirko, KADETINJE - Domen, STAREJŠE DEKLICE A – Erik, MLAJŠE DEKLICE – Teja, VRATARKE - Marko & Tilen. Po potrebi v letošnji sezoni vključujemo in bomo vključevali druge trenerje.

O terminih posameznih krožkov po šolah bodo učenke osnovnih šol obveščene s strani šol. Ker pa je vstop staršev v šole omejen in je posledično težje posredovati straršem informacije, je najboje informacije o terminih krožkov po osnovnih šolah  spremljati na naši internetni strani.

Ob tej priložnosti naprošamo starše in igralke, da so pozorni in bodo pozorni tudi ob sproščanju omejitev na priporočila NIJZ glede preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni.